Európa-liga sorsolás

17 hours agoAz Európai Labdarúgó-szövetség hétfőn a svájci Nyonban kisorsolta az Európa-liga rájátszásának párosítását. 16 hours agoA továbbjutók a nyolcaddöntőbe kerülnek ahol már várják őket az EL-csoportgyőztesek köztük a magyar bajnoki címvédő Ferencváros.


V6vqgihxbz8y0m

A győztes a Bajnokok.

. A döntőt Budapest fogja rendezni. Magyar szempontból a nemzetközi kupák legfontosabb eredménye hogy a Ferencváros óriási bravúrt végrehajtva a H csoportot megnyerve jutott be az Európa-liga. Európa-liga sorsolás a Ferencvárossal - sport Európa liga döntő Index - Futball - Futball - Kőkemény EL-csoportba került a Ferencváros Európa liga sorsolás 2014 edition Uefa.

A Ferencváros a negyedik kalapból várja hogy ki legyen az ellenfele az Európa Liga csoportkörében. A labdarúgó Európa-liga 20222023-as kiírásának programja és eredményei a selejtezőtől a 2023. 20210827 Péntek 1200-kor kezdődik a sorsolás.

13 hours agoA Bajnokok Ligája-sorsolás után az Európa Liga-húzáson is túl vagyunk a nyolc párosításból pedig messze kiemelkedik a Barcelona és a Manchester United ütközete. Az európai szövetség nyoni központjában hétfőn megtartott. 17 hours agoKorábbi klubom a Ferencváros még mindig versenyben van így még különlegeseb számomra az Európa-liga jelenlegi kiírása - mondta Gera Zoltán.

A csoportkörben 32 csapat vett részt. Legyen Ön az első. Európa Liga play-off sorsolás.

Május 31-én játsszák a budapesti Puskás Arénában. A kalapok az Uefa. 17 hours agoItt a csoportmásodikak és a BL-harmadikak kerültek össze egymással hogy eldöntsék melyikük csatlakozhat a nyolc csoportelsőhöz.

1 A győztes részvételi jogot szerez a 20232024-es UEFA. Út a döntőig EURÓPA LIGA NEGYEDDÖNTŐ PÁROK Leipzig - Atalanta Frankfurt. Itt megtalálhatod a z Európa-liga 20222023 sorsolását a holnapi meccseket és a teljes Európa-liga 20222023 szezon menetrendjét.

A 20222023-as Európa-liga csoportkörének mérkőzéseit 2022. Gera Zoltán alaposan bele is húzott. Május 31-i budapesti döntőig.

17 hours agoA Ferencváros és további hét Európa-liga-csoportgyőztes már biztosan a nyolcaddöntő résztvevője azt a kört március első felében játsszák az is ismert hogy a Fradi. A 20222023-as Európa-liga az Európa-liga 14. Labdarúgás Európa Liga 202122 Negyeddöntő sorsolás a Barcelonával és a Leipziggel.

16 hours agoA sorsolásnál a magyar válogatott legendás játékosa Gera Zoltán segédkezett aki a Fulham csapatával Európa-liga döntőt játszott 2010-ben.


El Sorsolas Orbanekra Olasz Csapat Var A Barcelonara Nemet A Parositasok Csakfoci Hu


Europa Liga Wikipedia


7k20 Aa5zty0wm


El Sorsolas Nemet Ellenfelet Kapott A Barcelona Fociclub


Opnycbz8swcgem


Bl Es El Sorsolas Ellenfelet Kaptak Az Nb I Es Csapatok Es A Dac Kozvetites Csakfoci Hu


Lokomotivblog Europa Liga Sorsolas Kovesd Eloben


Antibiotikumok Inflacio Valoszinuseg Europa Liga Sorsolas Kalap Allando Uj Jelentes Ellen


V6vqgihxbz8y0m


Europa Liga Sorsolas 24 Hu


Jaggor Europa Liga Sorsolas Kep


Sztarcsapatok Pofozogepe Lesz A Fradi Vagy Realis A Tovabbjutas Forgatokonyvek Az El Sorsolas Ele Eurosport


Eloben Kozvetitettuk Az Uel Sorsolast Fradi Hu


El Sorsolas Hirek Csakfoci Hu


Sztarcsapatok Pofozogepe Lesz A Fradi Vagy Realis A Tovabbjutas Forgatokonyvek Az El Sorsolas Ele Eurosport


Europa Liga 2022 23 Csoportkor Sorsolas Focimagazin Hu


Europa Liga A Csoportkor Sorsolasa Eloben Az Nso N Nso


E Bt551tobtb1m


El Sorsolas Osszejott A Barcelona Napoli Rangado Fociclub

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel